Bodrum Rotaract

11 Mart 2009 Çarşamba

Dörtlü Proje - 3.Ayak (484.Toplantı)

 

 

 

 
Posted by Picasa

- Ozan Baskanimiz Rotaract Haftasi olmasi sebebiyle toplantimizda bizlere gecmis donemlerde tamamladigimiz projeleri kisa bir slayt gosterisiyle aktardi.

- 09.03.09 - 15.03.2009 Rotaract haftasi olmasi sebebiyle gerceklestirecegimiz 4lu projenin ucuncu ayagini Karia Rotary ve Bodrum Rotary'den rotaryen buyuklerimizi toplantimizda misafir ederek tamamlamis bulunmaktayiz.

- 13.03.2009 Cuma gunu Bodrum Rotary ve Karia Rotary ortaklasa Kan Bagisi projesi gerceklestiriliyor. Saat 11.00 - 17.00 arasinda gerceklestirilecek projede Bodrum Belediyesi'nin dispanserinde Aydin Kan Merkezinden ekipler olacak. Ve bizde bu projeye katilarak 4lu projemizi tamamlayacagiz. Saat 12.00 da orda bulusuyoruz. Gelebilen arkadaslarimiz Ozan baskan, Melisa, Mustafa, Cansu, Furkan. Vaktini ayarlayip is yerinden izin alabilen arkadaslarimizi bekliyoruz.

- Bodrum Rotary asbaskani Zeki Caner gelecek donemin bayragini as baskanimiz Berrin'e teslim etti. Gelecek donemin temasi '' Rotarynin gelecegi sizin ellerinizde''

- Ingiltere'de Oojami adli muzik grubu olan Bodrum dogumlu muzisyen Necmi Cavli konusmaci konuk olarak toplantimiza katildi. Ingiltere'de nasil muzik yapmaya basladigini ve gelistiklerini bizlerle paylasti ve sorularimizi cevaplandirdi. Ve ayrica 23-24-25 Nisan tarihlerinde Bosav ile beraber duzenleyecekleri muzik festivali hakkinda bilgi verip destek istedi.