Bodrum Rotaract

2 Mart 2009 Pazartesi

483.Toplantı Karia Rotary ile Ortak Toplantı

 

 

 

 

Dun aksam Karia Rotary ile Marina Vista Otel'de gerceklestirdigimiz 483. toplanti notlari soyle:
- Oldukca genis katilim ile gosterdigimiz toplantida 19 kisiydik.
- BESP ve TCA icin projelerimiz gonderildi. BESP ( Best European Service Project ) icin takvim projemizi ve TCA ( Twin Club Award ) icin Kan Bagisi projemizi gonderdik. Hayirlisi olsun...
- Guzel gelismemiz var. Duzenlemis oldugumuz ''COCUKLARDA CINSEL ISTISMAR'' adli seminerimiz yavas yavas meyvelerini vermeye basladi. Gumbet muhtarligi onlarin yanina gidip vatandaslari bilgilendirmemizi talep ettiler.
- Ingiltere'de Oojami adli muzik grubu olan Bodrum dogumlu muzisyen Necmi Cavli,onumuzdeki toplanti konusmaci konugumuz olacak.
- 04.03.2009 Carsamba gunu Asli arkadasimiz GSE olarak gittigi Yeni Zelanda yolculugu basliyor. Bizi, ulkemizi, kulubumuzu en iyi sekilde tanitacagini ve cok guzel anilarla doneceginden hic suphemiz yok.
- Ayni zamanda Rtn.Ilknur Ozer'in de uyesi oldugu '' BODRUM'A UNIVERSITE KAZANDIRMA DERNEGI'' 'nin bu Cuma Kivanc Otel'de saat 18:00 bir saat surecek toplantilari olacaktir. (Gununu teyit etmek icin Ilknur baskan ile irtibata gecmeye calisacagim) Uyesi olmak isteyen arkadaslar bu hafta gerceklesecek olan toplantimizda uye formlarini getirecegim. Yillik aidat 10 Lira.
- Karia Rotary rotaryen eslerinin 8 Mart Dunya Kadinlar Gunu olmasi sebebiyle Gumbet Mahalle Muhtarliginda Cinsel istismarin tanimi ve yarattigi psikoloji tarafinin anlatilacagi kucuk bir seminer gerceklestirilecek.
- Bu Cumartesi 07.03.2008 saat 19.00-21.00 arasi Oasis Nurol'da yerel secimlerin, yerel sorunlarin, sehircilik, kent sorunlarinin tartisilacagi panel duzenleniyor.
Posted by Picasa