Bodrum Rotaract

21 Şubat 2009 Cumartesi

"Çocuk İstismarı" Seminer Projemiz Basinda...



AİLE İÇİ ŞİDDET SEMİNERİ - video powered by Metacafe

AİLE İÇİ ŞİDDET SEMİNERİ

Bodrum Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Ozan Çarga, "Aile İçi Şiddet" konulu çocuklara yönelik cinsel istismar ve tacize karşı toplumu bilinçlendirmek amacıyla seminer düzenlediklerini kaydetti.
24 Şubat Salı günü 13:00 - 15:00 saatleri arasında Nurol Kültür Merkezi'nde düzenlenecek seminere psikolog İlknur Özer, Dr. Sabri Atalay ve avukatlar Emine Yenilmez ile Rıza Bengi konuşmacı olarak katılacak.
Bodrum Rotaract tarafından hazırlanan seminere Bodrum Belediyesi Başkan adaylarını da davet ettiklerini belirten Ozan Çarga, başkan adaylarına bu konu hakkında yerel yönetimlerinin bir politikası veya bir çalışması olup olmadığını da sorduklarını belirtti.
Seminere her annenin, aile büyüklerinin, kreş eğitmenlerinin ve çocuk bakanların katılması gerektiğini belirten Bodrum Rotaract Kulübü Komite Başkanı Selin Eşer çocuk istismarı ve tacizinin önüne geçmek, bilinçlenmek amacıyla bu semineri düzenlediklerini belirterek, "Son zamanlarda özellikle çocuklara yönelik cinsel taciz ve istismar ile ilgili bir çok olay yaşanıyor ve bu olaylar günden güne artıyor. Biz kulüp olarak bir çalışma hazırladık, amacımız bu konuda aileleri, çocuk eğiten kişileri bilinçlendirmek" diye konuştu.
Salı günü düzenlenecek seminere tüm Bodrum halkı davetli.

Eklenme Tarihi: 21/02/2009 Kaynak:Kent Haber
kenttv.net/haber.php?id=10606