Bodrum Rotaract

11 Şubat 2009 Çarşamba

481. Toplantı

 

 

 

- Haftaya yani 18.02.2008 Fulya ve Furkan arkadasimizin uye alim torenlerini gerceklestirecegiz ve ayni zamanda Meslek Hizmetleri Odulumuzu oy birligi ile sectigimiz ''Sunger Pizza'' 'ya veriyoruz.

- Takvim satisinin hiz kazanmasi adina 24 Subat 2009 Tarihinde duzenleyecegimiz ''Aile ici siddet ve Cocuk Istismarlari'' egitimi - semineri gununde yapilmasinin daha etkili olacagini konustuk.

- Saglik Vakfina 2 adet tekerlekli sandalyelerimizi henuz teslim edemedik. Toplanti sonunda Yasar baskanimiz aranacak.

- Getem Gorme Engelliler Sesli Kitap Okuma projesi icin hazirlanan programla ilgili Fethi arkadasimiz ilgilenecek.

- Bilisim Komitesi baskani Fethi Web sitemiz guncelliyor... :)

- Bu yil Bornova Rotaract Kulubunun ev sahipliginde gerceklestirilicek olan 11.Asamble Kusadasi Adakule Otel'de gerceklesecektir. Erken rezervasyon indiriminden yararlanmak icin acele etmemiz gerekiyor 2 Mart 2009 dan itibaren indirimsiz ucretler gecerliymis. Detaylar icin www.asamble2009.com

- Selin Aile ici siddet ve cocuk istismari projesinde yapilacaklar hakkinda bilgi verdi.

- Bodrum Rotary uyesi Rotaryen Zeki Caner IYFR hakkinda genis bilgi verdi. 27 Subat 2009 tarihinde duzenlenecek olan yemege hepimiz davetliyiz. Kisi basi 40 Lira ve 08 Agustos 2009 tarihinde duzenlenecek ''Mehtap gezisi''ne davetliyiz :)

- Selin arkadasimizin bize daha once aktarmis oldugu Bodrum Belediyesinin duzenledigi ''Torba Kavsagi'nin duzenlenmesiyle ilgili degerlendirme'' ' ye katildi ve toplanti hakkinda bize degerlendirmelerini sevgili Karia Rotary uyesi Rotaryen Hulya Yolcubal ile beraber aktardilar.
- 2 Subat 2009 tarihinde Dunya Sulak Alanlar Gunu sebebiyle duzenlenmis olan panel hakkinda bilgi verdi. Haftaya gerceklesecek olan toplantimizda bizlere kisa bir sunum gerceklestirecek.
- 07-08 Subat 2009 tarihleri arasinda duzenlenen Satranc Turnuvasi hakkinda bilgi verdi.

- Mart ayinda eger ayarlanabilirse Bodrum Interact - Bodrum Rotaract - Bodrum Karia Rotary ve Bodrum Rotary kuluplerinin ortaklasa katilacagi bir turnuva duzenlenmesi fikri ortaya cikti. Hem hepberaber egitici ve eglenceli zaman gecirilir hemde Dortlu proje yapmis oluruz...

- Bes ve Outstanding icin Takvim - Aileici siddet ve cocuk istismalari projelerimizi gonderiyoruz.

- Gecmis donem Banu baskanimiz webcam araciligi bile es zamanli toplanti yapan bir kuluple ortak toplanti yapma konusunu gundeme getirdi.

- Arkadaslar kitap projemize devam ediyoruz. Kitaplarini bitiren arkadaslarimiz varsa lutfen okumus oldugunuz kitaplarinizi getirin ve kitap getirmeyi unutan arkadaslar lutfen getirin
Posted by Picasa