Bodrum Rotaract

12 Mart 2008 Çarşamba

Dünya Rotaract Haftası,455.Toplantı

 

 

 

 
Posted by Picasa

Toplantı Notları
● Baskanımız donem sloganıyla toplantıyı acıp misafirlerin takdimini yaptıktan sonra, Çanakkale`de 3.sü gerçekleştirilecek RYLA seminerinin duyurusunu yaptı.
● 16-17 Şubat tarihinde Deniz Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen ``Bodrum Sorunları ve Çözüm Önerileri`` konulu Arama Konferansına kulübümüz adına katılan Selin arkadaşımız bizlere bilgi verdi.
● Kent Tv`den Rabia arkadaşımızın Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu için ecza dolabı ve tıbbı malzeme temini hakkındaki ricası üzerine toplum hizmetleri komitemiz görevlendirildi.
● Basında ses getiren ve insanlar tarafından fazlasıyla desteklenen ,09/10.03.2008 tarihlerinde Rotaract Haftası kapsamında Kızılay ile birlikte yaptığımız Kan Bağışı organizasyonumuz da ilk gün 73, ikinci gün 65 ünite kan toplanıldığının duyurusu yapıldı.
● Rotaract Haftası kapsamında yapmış olduğumuz 4lü projenin son ayağı olan bu toplantımızda Rotaryen büyüklerimizin ve misafirlerimizin çokluğunu göz önüne alarak dönemimizin ikinci yarısını kapsayan projelerimizi aktardık.
● Uluslararası Hizmetler komitemiz hafta içerisinde yapmış oldukları çalışmaları aktardılar.
● Eğitim danışmanı Cüneyt Baygün bizlerle ``Genc Profesyonellerin Ruhsal Durumu`` ile ilgili oldukça keyifli bir o kadar da eğitici interaktif bir konuşma gerçekleştirdi.
http://www.cuneytbaygun.com.tr
● www.bodrumrotaract.org sitemizin duyurusu yapıldı.
● Emine Yenilmezİn üyelik seramonisi gerçekleştirildi.
● Asbaşkanımız 2008-2009 Yönetim Kurulunu açıkladı.
● Başkanımız dönem sloganıyla toplantıyı bitirdi.