Bodrum Rotaract

26 Mart 2008 Çarşamba

456. Toplantı





Toplantı Notları
● Baskanımız donem sloganıyla toplantıyı acıp misafirlerin takdimini yaptıktan sonra bu sene 10.sunun gerçekleştirildiği Rotaract Asamblesine katılımın yüksek olmasından dolayı herkese teşekkürlerini bildirdi.Gelemeyenler için bir sunum hazırlayan başkanımız asamble hakkında bilgi verdi.
● Kent Tv`den Rabia arkadaşımızın Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu için ecza dolabı ve tıbbı malzeme temini hakkındaki ricası üzerine ön araştırma yapan toplum hizmetleri komitemiz hafta içinde yaptıkları araştırmaları bizlerle paylaştılar.
● Berrin arkadaşımızdan gelen kırtasiye malzemelerimizin bir kısmını Bodrum Saglık Vakfı kanalıyla sahiplerine ulaştırıyoruz. Perşembe saat 14:30 da önce Hüseyin Boyacıgil İlköğretim Okulunda sonra Bodrum Sağlık Vakfında bulunarak malzemeleri teslim edecek görevli arkadaşlarımızı belirledik.
● Rotaract Haftası kapsamında 9-10 Mart tarihlerinde, 4lü projemizin ilk ayağı olan Kan Bağışı Organizasyonumuzda göstermiş olduğumuz performanstan ötürü (toplanılan ünite sayısı: 138) Kızılaydan teşekkür belgelerimiz geldi.
● Avukat olan arkadaşımız Rıza Bengi Benim İşim konulu konuşmasında bizlerle
son günlerdeki ana gündem maddesi olan parti kapatma ve sosyal güvenlik anayasasındaki son gelişmeler hususunda bilgilerini paylaştı.
● İnovasyon hakkında araştırmaları olan Mehmet arkadaşımızdan ön bilgi aldık.Önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili çalışma yapmaya karar verdik.
● Çevre Bilinci kapsamında düşündüğümüz Karya Medeniyetlerini tanıma çalışmalarımız için kişi belirledik.
● Çanakkale`de gerçekleştirilecek RYLA organizasyonuna gidecek olan arkadaşlarımızı belirledik.
● Başkanımız toplantımıza ilk defa katılan arkadaşımızdan fikirlerini alarak dönem sloganıyla toplantıyı bitirdi.