Bodrum Rotaract

10 Ekim 2007 Çarşamba

443. Toplantı

Toplantı BilgileriTOPLANTI NO : 443
TARİH : 10.10.2007
YER : Karia Princess Otel Bodrum
SAAT : 20:00
KONUŞMACI : Ayşim Damladol
Misafirlerimiz
Karia Rtr.Klb.Baskanı İlknur Özer, Rtn.Ayşe Özmen,Rtn.Hülya Yolcubal Rtn.Serkan Ceylan Bitez Beld.Halkla İlişkiler Md.Fatma Yıldırım Rıza Bengi,Mustafa Özgülergil, Tuncer Ölmez,Fethi Özşahinler
Duyurular
●Bölge Duyuruları:
▪ 5.Gurup Başkanlar ve Avenü Başkanları toplantısı 20 Ekim`de Marmaris de yapılacak.

●Kulüp Duyuruları:
▪ 28-30 Eylül İtalya Cremona`daki uluslarası REM de ` Mevlana`yı Günümüzde Yorumlamak` konulu
fotoğraf yarışmamızın ingilizce afişleri dağıtıldı.Projemizi TURK MDIO bültenine taşıyan Avrupa temsilcimiz sevgili Rtc Zeynep YALÇIN`a teşekkür ediyoruz.

Toplantı Notları
● Baskanımız donem sloganıyla toplantıyı acıp misafirlerin takdimini yaptıktan sonra, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi içersinde yer alan İngiliz Kulesindeki toplantı katılımları için herkese teşekkürlerini bildirdi.
● Karia Rotary Kulübü Dönem Başkanı İlknur Özer söz alarak projelerimizi yakından takip ettiklerini bizlere her türlü destekte arkamızda olduklarını belirtti.
● Bodrum Rotaract Kulübü olarak ,Hürriyet Ege gazetesinin 06 Ekim tarihli sayısında `Mevlana ve Dunya Barışı ` projesi ile ön sayfada yer almanın sevincini bir kez daha toplantımızda rotaryen büyüklerimizle paylaştık.Projemizin ilerisi için fikir alışverişinde bulunduk.
● U.H.K başkanımız söz alarak uluslararası platformda yapabileceğimiz yeni projelerden bahsetti.
● Başkanımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili organizasyonumuzdaki son gelişmelerden bahsetti.
● Konuşmacı Konuğumuz Ayşim Damladol bizlere `Mevlana` adlı konuşmasını yaptı.
● Baskanımız ,misafirlerimizin toplantımız ve projelerimiz hakkında yorumlarını aldıktan sonra dönem sloganıyla toplantıyı bitirdi