Bodrum Rotaract

18 Eylül 2007 Salı

Geleneksel İftar Yemeği - 441. Toplantı

Kuruluşunun 14. senesinde ,geleneksel organizasyonlarını yapmayı ihmal etmeyen Bodrum Rotaract Kulübü bu sene Mevlana'yı daha iyi tanıyabilmek ve tanıtabilmek amacıyla yapacağı proje yararına iftar yemeğini gerçekleştirdi. 140 kişiyi bulan konuk listesinde Bodrum Rotary,Karya Rotary,Bodrum Interact Kulübü üyeleri ve birçok seçkin misafir vardı. Bu sene eğlenceye daha çok önem verilen organizasyonda kulüp üyelerinden kurulan 18 kişilik koro, birbirinden güzel TSM fasıl şarkılarını,kanun,gitar ve bendir eşliğinde canlı olarak seslendirdiler.

"Mevlana'yı Günümüzde Yorumlamak" konulu fotoğraf yarışmasını ,uluslararası rotaract platformunda başlatan Bodrum Rotaract Kulübü, bu özel senede ,Mevlana'yi Bodrum'da yapacağı çok özel bir organizasyonla anmayı planlamakta.

Toplantı Detayları:
●Her yıl yaptığımız gibi bu senede `Dörtlü Toplantı``mızı hayata geçirdik.
●Dururularımız esnasında Rotary kulüblerimizden , kulübümüz adına 2 kişiyi RYLA seminerine önerdik.
●2007 Dönem projemiz olan ``Mevlana ve Dunya Barışı`` konusunda kulüb olarak çalışmalarımıza başladık.Hem kendi bölgemizden hem de diğer bölgelerden kulüblerle bağlantı içersine girdik.Avrupa Rotaractları temsilcimiz olan Zeynep Yalcin 28-30 Eylul tarihlerinde Italya-Cremona`da Ocak ayında Selanik`te bizler için bizzat fotoğraf yarışmamızın afişlerini dağıtacak.
●Atatürk`ün gençleri olarak geçen senede yapmış olduğumuz Cumhuriyet Bayramı şenlikleri için belediye ile ön görüşmelerimize başladık..
●Sinan Dal ve Cansu Türkdoğan arkadaşlarımızın üyeliğe giriş seramonilerini yaptık.● Payem Önüt arkadaşımızın hazırladığı ``Bodrum Rotaract Kulübünün15 Yılı``nı anlatan sunumunu izledik.
● Toplantıların kapanışından sonra, kulübümüz üye ve misafirlerinden oluşan fasıl gurubu sayesinde , rotaryen büyüklerimiz ,interact kardeşlerimiz ve tüm misafirlerimizle birlikte keyifli dakikalar geçirdik.
Duyurular

Bölge Duyuruları:
▪ 07-08 döneminin 1.RYLA Semineri 9-10-11 Kasımda Güzelyalı Rtr.Kulübü tarafından Kuşadası Korumar Otelde gerçekleştirilecek
Kulüp Duyuruları:
▪ Mevlana projemizle ilgili çalışmalarımızın startını vermiş bulunmaktayız.▪ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın görüşmelerini yapmaya başladık.