Bodrum Rotaract

6 Şubat 2008 Çarşamba

452. Toplantı

Toplantı Notları
● Baskanımız donem sloganıyla toplantıyı acıp misafirlerin takdimini yaptıktan sonra, 03.02.2008 günü Bodrum Ticaret Odası Genç Girişimcilerin organize ettiği, AKUT BODRUM kurulum çalışmalarına destek vermek amacıyla, düzenlenen kahvaltıda verilen bilgileri gelemeyen arkadaşlarımıza aktarması için Mehmet Göğerçin arkadaşımıza söz verdi.

● Sevgili saymanımız ,Nilüfer Rotaract Kulübünden alınan ve satışından elde edilecek gelirle kulübümüz tarafından tekerlekli sandalye alınmasında kullanılacak takvimlerin satışının bitmiş olduğunun müjdesini verdi.

● Atatürkçü Düşünce Derneğinin 24 Şubatta düzenleyeceği Gençlik Şöleniyle ilgili bilgi aktarması için derneğin toplantılarına katılan Münire Demiröz Ceylan`a söz verildi.Kulüp olarak şenliğe tam destek kararı verildi.

● OUTSTANDING RPOJECT hakkında UHK başkanımız bilgi verdi.

● Konuşmacı konuğumuz Guvernör Asistanı Rtn Vedat Altuğlu,bizlere Rotary , Rotary nin bölge çalışmaları ve Rotary`nin 2008 yılı için planları hakkında bilgi verdi.Aynı zamanda asbaşkanımız Ozan Çarga`nın GİM takımıyla birlikte Amerika ve Kanada`ya gideceğinin müjdesini verdi.

● Başkanımız toplantımıza ilk defa katılan arkadaşımızdan fikirlerini alarak dönem sloganıyla toplantıyı bitirdi.
 

 

 

 
Posted by Picasa