Bodrum Rotaract

9 Ocak 2008 Çarşamba

450. Toplantı

Toplantı Notları● Baskanımız donem sloganıyla toplantıyı acıp misafirlerin takdimini yaptıktan sonra ilk olarak ,28.12.2007 günü Karia Rotary Kulübü ile birlikte Turgutreis`teki ; Bodrum Sağlık Vakfı Engelli Çocuklar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen yılbaşı eğlencesini gelemeyen arkadaşlarımıza aktardı ve onlar için kuküp olarak bizler neler yapabiliriz konusu görüşüldü.
● Sekreterimiz Berrin 31.12.2007 tarihinde Mardin Mazıdağı Evciler Köyündeki Kocatepe İlköğretim Okuluna kitap ve kıyafet yardım paketlerini gönderdiğimizin duyurusunu yaptı.
● 02.01.2007 Çarşamba günü Kent Tv deki Serdar Karlıova`nın Haber Ötesi programına Başkanımız Ozan, Seyda, Cansu , ve Ayşim Damladol ile birlikte konuşmacı konuk olarak katıldılar.
● Besp için göndereceğimiz formumuza neler ilave edebiliriz konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.
●Kendiside çalışmaların bizzat içinde olan Mehmet Göğerçin arkadaşımız ,Bodrum Ticaret Odası Genç Girişimciler Danışma Kurulu öncülüğünde Bodrumda kurulacak olan Akut Bodrum un duyurusunu yaptı.
● Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliğinin 12 Şubatta antik kent olan Pedasa ya Prof.Dr.Adnan Diler eşliğinde düzenlemiş olduğu teknik gezisine katılım göstermeye karar verildi.
● Konuşmacı konuğumuz Doğan Özgezgin bizlere ` Yenilenebilir Güneş Enerjisi `hakkında oldukça faydalı bilgiler verdi.
● Aday üyelerimiz Fethi ve Cansın`ın üyelik seramonileri gerçekleştirildi.
● Başkanımız dönem sloganıyla toplantıyı bitirdi.
 

 

 

 
Posted by Picasa